Soetkin* & Willem*

Soetkin* & Willem*

zaterdag 30 augustus 2008

30 augustus 2008

Dag mijn lieve meid,

Hoe gaat het met je? Hier alles cava... Ik ben dus terug van kamp en het was super maar ook heel vermoeiend! De gastjes waren fantastisch en ook de moni's... Eerst en vooral bedankt voor de mensen die brieven of kaartjes geschreven hebben, ik vond dat echt super leuk! Bedankt! Het is fijn om te weten dat er ook mensen aan me denken buiten de blog echt waar! Maar hoe gaat het met jouw Soetje? Heb je Jeroom al een beetje een rondleiding gegeven en thibo en emily-grace? Ik heb echt iedere dag aan je gedacht...tussen soms dode momenten door begon ik te piekeren! Maar dode momenten mogen er met onze gastjes niet zijn want anders flippen ze, dus 24u bezig zijn is de boodschap! Ik heb in 10dagen 4x de nacht gehad ... het is super lastig! De eerste twee nachten waren voor mij en heb ik amper 2u of iets meer geslapen per nacht! Gisteren viel het al wat meer mee, maar nu ben ik super moe met de busreis enzo... Amai ik was toch wel een beetje geschrokken toen ik de blogberichten las: Sterfgevallen, verjaardagen, fata morgana,... Voor de sterfberichten waar ik nog geen deelneming voor gaf geef ik ze nu, voor de verjaardagen idem, dus iedereen een gelukkige verjaardag en voor fata morgana... ik had zin om te gaan maar had dat liever met jou gedaan, dan konden we samen weer het liedje mee zingen. Maar ik doe niet mee want ik had geen zin om zonder u te gaan zingen! Zing liever met je mee! Soetje, vanavond moet ik naar een verjaardagsfeestje ... dus zal ik wellicht niet kunnen mailen maar ik val bijna in slaap hier nu aan de computer dus zou best even een dutje doen! Geef jij mij dan weer wat extra energie! Ik kom voor ik naar het feestje ga nog even langs bij uw plekje, man wat verlang ik om weer even wat "dichter" bij je te zijn! Eens zien of het al veel veranderd is! Ik denk van wel zo te horen aan alle blogberichten van alle lezers. Ik wil ook Tante karen en Peter jan nog eens bedanken omdat ze zich weer 10dagen hebben willen inzetten voor de blog in de gaten te houden --> Bedankt!!! En als je wil weten hoe het was op kamp, ik vond het echt fijn! Heb wel de hele tijd aan je gedacht, en je spookte door mijn hoofd...maar op zo'n moment wil ik dat niet aan de gasten tonen dat er iets scheeld want ze zijn op kamp om zich eens helemaal uit te leven! Dus daar hebben we voor gezorgd. We speelden: fata morgana (toevallig hé), gingen naar de cinema, gingen paardrijden, gingen naar wijnegemshopping, gingen naar plankendael, naar het zilvermeer, naar de lilse bergen, naar het gielsbos,...en nog heel veel meer dus alles stond super vol! Mijn evaluaties waren oké! Dus bij deze zal ik je laten, want ik zou weer teveel in één keer schrijven! Goed? Ik vertel vanavond nog wel een beetje bij je plekje!

Dikke zoen,
Je Vriendinneke Stéfanieke

Ps: ben blij dat ik terug thuis ben!!! Heb je super hard gemist! Khou echt van jou!!!!

vrijdag 29 augustus 2008

donderdag 28 augustus 2008

woensdag 27 augustus 2008

dinsdag 26 augustus 2008

maandag 25 augustus 2008

zondag 24 augustus 2008

zaterdag 23 augustus 2008

vrijdag 22 augustus 2008

donderdag 21 augustus 2008

woensdag 20 augustus 2008

20augustus...

Dag lieve meid,

Even nog in een haastje een kort mailtje met een paar gegevens van het kamp! Kga je missen hoor, maar heb een mooie foto van je mee!

Stefanie Clement
Kazou West-Vlaanderen
HEIBRAND
Wijngaardstraat 30
2390 Westmalle

Dat is het adres van mijn kampplaats, kaartjes en briefjes zijn welkom :-) Soetkin, kom je ook eens een kijkje nemen? We zien wel hé!

Allé kga je laten, iedereen salukes en tot binnen 10dagen hé!
Ps: Tante Karen en Peter Jan nemen de blog weer 10dagen over! Bedankt tante Karen en Peter Jan


Dikke zoen,
Jé Vriendin Stéfanieke

dinsdag 19 augustus 2008

19 augustus...

Dag Soetje,

Hoe gaat het met je? Hier alles druk druk druk! Ik ben eigenlijk dood moe maar maak net zoals tante Isa even tijd nog om hier te komen! Ik ben je vandaag niet kunnen komen opzoeken maar kom morgen zeker langs voor ik vertrek naar Westmalle! Morgen is DE dag... Nu de hele dag alles nog in orde gedaan en je kent me hé dan ben ik lekker niet te weerstaan door de stress! Maar we komen er wel door met 3valiezen, 3boxen en een piano :-) Zo ga ik 10dagen op reis :-) Ik wil alle mensen bedanken voor de cadeautjes die ze brachten, onze gastjes zullen daar nu de komende 10dagen mogen van genieten! Vandaag kwam je mama langs soetkin met cadeautjes, jammergenoeg was ik niet thuis en kon ik uw mama niet meer zien! Ik zal morgen nog even vlug mailen voor ik vertrek en ik laat het adres van mijn kamp na zodat de mensen die willen mij een kaartje of briefje kunnen schrijven. Ik ben weg van 20/08 - 30/08 ... Goed? Misschien krijg ik in Westmalle ook wel een teken van jou!!! Maar kijk nu ben ik weg! Sorry voor het kortje mailtje!

Dikke zoen,
Knuffel...
Slaapzacht!
Je Vriendinneke Stéfanieke

zondag 17 augustus 2008

17 augustus...

Dag lieve meid,

Eindelijk heb ik eens een gaatje vrij om toch een mailtje te sturen... Man man man wat is het toch druk de laatste tijd! Maar zoveel te beter, dan heb ik geen tijd om op mezelf te denken en te zitten piekeren. Hoe gaat het met je? Hier baja, de ene dag beter dan de andere. Maar heb het redelijk druk zoals ik al had vermeld dus dat verandert soms de zaak. Ik ben vrijdagavond met Pieter iets gaan drinken, eens weg van alles, lekker ontspannen en veel verhalen vertellen kan toch wel eens deugd doen hé! En dan gisteren waren mijn mémé en pépé 50jaar getrouwd en was er natuurlijk feest! Het was redelijk laat als we thuis waren dus geen tijd meer om te mailen. Gooo...wat komt alles nu druk hé, de echte voorbereiding van jomba, mijn valiezen maken, mijn cadeautjes inpakken, ... en dan zwijg ik nog over mijn werk want ik moet vandaag nog de hele dag werken tot 19.30u! Mijn laatste dag vandaag dus het wordt aftellen! Ik kom zeker voor ik op kamp vertrek nog eens naar je plekje want ik zal het dan weer 10dagen moeten missen en dat vind ik niet zo leuk! Maar ja! Gelukkig neem ik een mooie foto van je mee en zal ik iedere dag aan je denken!

Ik wil bij deze ook mijn medeleven betuigen aan de ouders, familie en vrienden van Thibo! Het is inderdaad een pijnlijk verlies, maar je bent nooit alleen om het verlies te verwerken. Zie hier maar op de blog! We zijn bijna "1 grote familie" geworden! Iedereen begrijpt elkaar en kan zijn gevoelens verwoorden met een tekst, lied of gedicht!

Soetje, je weet dat je nog altijd mijn nummer 1 bent hé! Ik mis je zo hard! Wou dat ik nog kon praten, lachten, zingen met jou! Vandaag moesten we zingen met het koor. Khad het er eigenlijk wat moeilijk mee want Jilly zong niet mee en dan stond ik normaal altijd bij jou! Nu stond ik niet alleen maar had toch liever naast jou gestaan! Had het er gewoon moeilijk mee, maar heb gezongen voor jou!

Nu kijk, kga jou laten. Kga mij nog snel eens verfrissen, dan eten en dan gaan werken!
Als ik vanavond nog eens tijd heb stuur ik nog een mailtje! Goed?

Smakelijk Soetje en tot later!
Khou van jou!
Kmis jou!!!

Kusjes van je Vriendinneke Stéfanieke

donderdag 14 augustus 2008

14 augustus...

Dag lieve Soetkin,

Hoe gaat het met je? Een beetje wisselvallig? Ik ben vandaag even gaan winkelen, als ik gedaan had met werken en ik zag in de winkel een hele rang vol vlinders... Ik heb toch even getwijfeld of ik iets zou meebrengen of niet, maar ik heb het niet gedaan! Sorry daarvoor, maar het staat er al zo druk bij, ik wacht nog even tot het een beetje verminderd is. Hopelijk vind je dat niet erg, maar dat zal wel niet zeker??? Met mij gaat het redelijk vandaag, weer heel veel moeten werken en dus weer heel moe. Er is vandaag iets in mijn rug geschoten op mijn werk en ik krijg het er maar langs geen kanten uit. Hopelijk is het eruit voor ik op kamp ga want ik zie het niet zitten om 10dagen lang rugpijn te hebben. Ik zou graag mijn gastjes met veel liefde kunnen verzorgen en als je pijn hebt of last van de rug is dat altijd wat moeilijker hé! Dus ik hoop dat het snel overgaat. Ik moet zondag nog een paar uur werken en dan zit het erop! Dus kben toch wat opgelucht! Jaja...wat kan werken toch lastig zijn hé? Soetje, ik hou van jou!!! Ik mis je! Wil je mij eens een teken geven, tonen dat je er nog steeds bent. Dat je nog steeds van me houdt en dat je bij mij blijft? Moest ik dat kunnen krijgen, zou ik me al heel wat beter voelen! We zien wel hé! Ben je nog altijd aan het duimen voor Jeroom en Willem? Ik zeker wel hoor! Goed?! Maar kga slapen nu, want ik ben moe van werken en morgen is er repetitie met het koor dus we zullen zingen uit volle borst voor jou, goed?! Nu kben er maar mee weg! 

Slaapzacht kleine meid,
Khou van jou!
Je Vriendinneke Stéfanieke

woensdag 13 augustus 2008

13 augustus...

Dag lieve meid,

Sorry dat ik gisteren niet gemailt heb maar ik ben weer aan het werk en ben dan 's avonds pomp af! Maar vandaag moest ik ook de hele dag werken...dat wil zeggen dat ik weer half in slaap lig! Ik zal dus niet lang kunnen mailen! Pfff...wat is werken toch lastig hé! Maar nog 1 dag werken en dan ben ik 2 dagen thuis. Dusja... Soetje, hoe gaat het met je? Hier gaat alles stillekes hé! Werken, werken en nog eens werken. Dat is mijn vakantie! Ik kan haast niet meer typen van moeheid! Hihi...Wat ben ik toch een watje hé! Ik kom morgen naar je toe en zal dan veel vertellen, is dat oké voor je? Khou van jou mijn meisje! Kzal jou weer laten! Sorry voor het korte mailtje!

Slaapzacht meisje,
Tot morgen!

Dikke kus,
Je Vriendinneke Stéfanieke

maandag 11 augustus 2008

11 augustus...

Dag lieve meid,

We zijn alweer een dag verder... Wat gaan de dagen toch snel hé?! Mijn enige vakantiedag zit erweeral op, morgen weer aan de slag! Ik heb vandaag de hele tijd activiteiten in orde gemaakt voor op kamp. Moest het nog allemaal doen. Heb ook muzikale pak gemaakt, cadeautjes geordend, gaan lopen... Jaja mijn dag was weer goed gevuld! Morgen kom ik naar je plekje, na mijn werk! Hopelijk graak ik morgen uit mijn bed want mijn heup laat mij weer ferm in de steek. Jij weet dat wel hé van mijn heup, je vond dat zo vies om te zien verspringen hé:-) wel nu doet ze dat weer... Pfff pijnlijk maar tanden bijten hé! Zo konden wij toch lang praten hé, jij over jouw probleempjes, ik over de mijne...het was niet echt klagen maar het moest er toch eens uit dat het wel pijn deed! Hihi...jij zei altijd tegen mij omdat ik altijd zo druk bezig ben: "Amai, ik zou uw leven niet kunnen overnemen hoor, zo druk!" Waarop ik antwoorde: " En ik het uwe niet hé, want jij hebt ook veel aan je hoofd! En dan zeiden we altijd samen: "We blijven wie we zijn, en zijn er voor elkaar :-)" Weetje dat nog? Hihi...wat konden we toch zo lang lachen samen. Nu moet ik dat in mijn eentje doen! Maar gelukkig heb ik niet veel tijd om te piekeren en om stil te staan bij vele dingen en ben ik altijd druk bezig. Dat is mijn redding denk ik! En ook...de vakantieperiode is voor mij heel druk. 1x per jaar ga ik op Jomba en voor mijn gastjes doe ik alles, dus ben ik gedurende de hele vakantie bezig met dingen voor te bereiden voor mijn gastje. De laatste beetjes zijn altijd het zwaarst hé, maar ik blijf voor mijn gastjes door het vuur gaan! En het is zoals tante Isa zegt, de vakantie loopt stillaan op zijn einde. De meeste mensen komen terug, maken zich klaar voor het nieuwe schooljaar!!! Daar had jij ook wel zin in hé? Kzal er eens aan denken want normaal gingen we samen afstuderen hé! Nu moet ik dat "alleen" doen! Zal je eens aan mij denken? Oei...ben vergeten te vragen hoe het met je gaat? Blij dat mama, papa en willem terug zijn? Ja zeker? Ik ook hoor! Maar kijk, ik ben alweer doodop. Kga slapen want morgen moet ik opnieuw om 7u beginnen!

Slaapzacht!
Nachtzoentje
Je Vriendinneke Stéfanieke

zondag 10 augustus 2008

10 Augustus...

Dag soetje,

Hier ben ik al met het mailtje van vandaag! Het is een beetje vroeg, maar ik denk dat ik er deze avond niet meer op zal graken. Ik moest vandaag weer de hele dag werken, jaja zondag is voor mij geen rustdag. Gelukkig heb ik morgen een dag vrij, zo kan ik wat "uitrusten"... Dat zal er wellicht ook niet inzitten want ik moet nog al mijn activiteiten voor jomba voorbereiden en nog alles klaardoen... Maar ik moet niet gaan werken dusja. Ik heb vandaag je oma, mama, papa "gezien" bij tante Karen, ik passeerde daar en zag de auto's staan. Je bent zeker blij dat ze terug thuis zijn? Zo heb je weer iedere avond je dagelijks bezoek en zie je ze weer eens! Gooo... soetje, kmis je zo en ik denk dat ik niet de enige ben! Kwou dat we er iets konden aan veranderen! Hoe gaat het eigenlijk met jou want ik zit weer te vertellen en vraag niet eens hoe het met je gaat?! Ik weet 1 dingen, ik ben moe... Wat kruipt werken toch snel in de kleren hé!? Maar kijk, kzal nog even genieten van op het gemak bij pieter zitten en dan ga ik vroeg in mijn bedje kruipen! Tot morgen dan?!

Groetjes,
Slaapzacht!
Khou van je, kmis je!

Je Vriendinneke Stéfanieke

zaterdag 9 augustus 2008

9 augustus...

Dag soetje,

Hoe gaat het met je? Hier alles redelijk hé, met ups en downs. Sorry dat ik gisteren niet kon mailen maar ben er niet geraakt. Moest de hele dag werken en ben thuisgekomen bek af! Vandaag op het werk vroeg Miek (een collega) naar jou... Haar zus (weet het niet meer zeker) kende jouw tante (adelheid) en zo waren we aan het vertellen over jou! Kreeg het toch wat moeilijk, want veel praat ik niet met mensen over jou hé.. ik hou veel dingen voor mezelf! Maar het deed eens deugd om te praten! Goo...wat het is toch allemaal raar he! Kwou zo graag dat je hier nog bij ons was, dat we gewoon MET jou konden praten in plaats van OVER jou! Maar ja... Goo ik ben weeral bek af en moet morgen om 7u beginnen dus kzal je laten! Het was een kort berichtje maar als ik thuis ben van het werk morgen zal ik u terug mailen met een langer verhaal goed? Hou je goed he meid en vergeet 1ding zeker niet: Ik hou van jou en zal dat altijd blijven doen!

Slaapzacht meisje!
Groetjes,
Nachtzoen,
Je Vriendin Stéfanieke

donderdag 7 augustus 2008

7augustus...

Dag Soetje,

Hier ben ik weer... Ik dacht ik zal nog even mailen voor ik ga slapen. Hoe gaat het met je? Regenachtig hé? Of waren jullie gisteren een feestje aan het vieren...Zoveel donder en bliksem! Het is zo raar hé, dat we niet weten of jij dat was? Nu ja, hopelijk vind je het niet erg dat ik hier een oproep deed naar geschenkjes, maar ik wil alleen maar dat onze gastjes op kamp zich gelukkig voelen. Ik doe daar alles voor, dat weet je hé? Maar ja...morgen weer om 6u op :s dus kzal u laten goed?

Slaapwel lieve meid,
Kmis je :'(
Xje Je Vriendinneke Stéfanieke


Dag soetje en lieve mensen,


Soetje mag ik even de blog lenen om een mededeling te doen? Ik ben heel zeker dat jij dat niet erg vind hé? Het gaat over mijn kamp: Jomba! Jomba is een kamp voor kinderen met een handicap. (Soetje, daar weet jij alles over hé want ik kon daar uren over vertellen...) Wel nu zou ik alle lezers iets willen vragen.. We zijn op zoek naar kleine geschenkjes voor onze kinderen... We leggen namelijk onze kinderen graag in de watten en dit jaar ga ik mee met heel zwaar gehandicapten en dus willen we ze nog extra in de watten leggen. Als er dus mensen zijn die bezig zijn aan de grote kuis en die dingen vinden die ze anders zouden weggooien, dan zijn die hier altijd welkom! Mail mij even dan ik geef je mijn gegevens door! Hopelijk denken jullie eens aan die kinderen en willen jullie me helpen om die kinderen gelukkig te maken!

Soetje, ik mail je vanavond nog om verder te kletsen goed?
Bedankt dat ik de blog mocht even lenen!

Mvg,
Stéfanieke

woensdag 6 augustus 2008

6 augustus...

Dag lieve meid,

Hoe gaat het met je? Hier gaat alles redelijk, het was inderdaad weer superwarm vandaag! En wat vind je van ons cadeautje? De nieuwe vlinder? Het is van Jilly en mij, er komt nog een foto bij maar die is nog in aanmaak... Hopelijk vind je hem een beetje mooi! We hebben ondertussen JOUW plekje wat schoongemaakt want er stonden heel wat verwelkte bloemen, waarschijnlijk door de hitte! Hopelijk hebben we niet teveel lawaai gemaakt! Soetje, kmis je ! ! ! Pfff...het is zo raar hé, je bent er niet meer. Ik wou nog zoveel met je doen,... Maar je blijft verder leven in mijn hart en mijn gedachten en ik ben zeker dat dat nooit zal verdwijnen! Je bent voor mij een princes, een engel die veel te vroeg naar de hemel is vertrokken. Hier zijn we een engeltje armer, maar hierboven is God blij met zo'n engel erbij! Ik ben al de hele tijd aan het piekeren over Jomba (dat kamp waar ik mee weg ga) ... ik zie het langs de ene kant heel goed zitten, maar langs de andere kant niet. Ik hou van onze gastjes van ons groepke en ik hou van de groep zelf, maar ik moet je weer 10dagen missen en daar heb ik geen zin in... Heb het nu al zo moeilijk gehad als ik op reis ging.. Maar kdenk dat ik op Jomba minder tijd ga hebben om te piekeren, dus misschien is dat dan een voordeel! We zien wel hé meisje, je was een doorzetter en zo ben ik ook! Niets maakt ons nog klein! Maar kijk, kga slapen. Kheb morgen een vrije dag, maar heb nog superveel te doen. Zal dus de hele dag druk in de weer zijn! Allé, slaapzacht kleine meid!

Dikke zoen en knuffel!
Je Vriendinneke Stéfanieke

Khou van jou!!!
Kmis je!!!

dinsdag 5 augustus 2008

5 augustus...

Dag lieve meid,

Hier ben ik weer na "again" een zware dag. Hoe gaat het met je? Heb je al tegen Xante verteld dat ze er een zusje bijheeft? Ze noemt Ylke en is zeer gezond, tis een prachtig kindje! Ga jij het haar vertellen? Voelt ze zich daar al wat beter? Zorg goed voor haar hé! Ik moest vandaag weer werken van 7u...man dat is lastig als mijn alarm om 6u afgaat! Kzou me dan liever eens draaien maar ja. Maar ik hou van het werk dat ik doe dus dat is meer dan genoeg hé! Maar het is wel lastig! Het was vandaag inderdaad weer DINSDAG, een dag waar de wereld voor mij toch even stil stond. Als ik hoor DINSDAG krijg ik al kippenvel! Maar ik denk dag en nacht aan je hoor! Maar de dinsdag is toch een dag waar ik het moeilijk mee heb en altijd moeilijk mee zal hebben, het blijft een zware, emotionele gebeurtenis! Soetje, weet dat we je nooit vergeten. Het klinkt kliché hé als ze zeggen je blijft in mijn hart maar het is wel zo! Ik sta met je op en ga met je slapen (bij wijze van spreken hé)! Maar ja, kijk ik ga je weeral laten. Sorry dat mijn teksten de laatste tijd altijd wat kort zijn hé maar als deze vakantie weg ik zal ik een hele tekst schrijven. Ben trouwens bezig met een tekst voor 5oktober en ook nog een speciaal iets... maar dat zie je daar dan wel! Kben zodanig moe van werken dat ik nu een bad ga pakn en ga slapen. Van bad naar bed zoals we zegn...tgaat deugd doen! Goed? Sorry voor de korte tekst, de lange volgt nog!

Slaapzacht!
Nachtkusje!
Khou van jou!
Je Vriendin Stéfanieke

maandag 4 augustus 2008

4 augustus...

Dag mijn lieve meid,

Het wordt vandaag een kort berichtje, want ik ben doodop! Vandaag van 7u moeten werken en ben kapot. Ik ben naar je plekje gekomen, het is er nog altijd prachtig. En er blijven maar dingen bijkomen! Morgen kom ik terug en woensdag kom ik samen met Jilly dan brengen we ons cadeautje met betekenis: Eeuwig durende vriendschap! Hoe gaat het met je? Hier gaat het redelijk, met zijn ups en downs hé! Pff...wat kan werken toch lastig zijn, amai! Morgen moet ik terug om 7u beginnen maar moet maar een halve dag werken! Soetje, khou van jou! Kmis u super hard! Wou dat ik een teken kon zien, horen, voelen...gewoon een teken waar ik 100% zeker van ben dat het van jou komt en niet zo zou het van Soetje zijn of zou het niet van Soetje zijn! Ik mail morgen nog eens met een langere tekst goed? Kga slapen want ben doodop!

Slaapzacht!
Dikke zoen, nacht kusje...

Je Vriendin Stéfanietje

zondag 3 augustus 2008

3 augustus

Dag liefste meid,

Lang geleden hé? Maar door de hulp van tante Karen en peter Jan viel het natuurlijk minder op dat ik er niet was! Hoe gaat het met je? Zo te zien aan het weer geweest wel héél goed hé? Ik ben dus net terug van vakantie, man man man prachtig weer gehad. Maar ook heel moeilijke momenten gehad ook! Ik moet zeggen ik het me super geamuseerd, gewoon eens kunnen genieten met Pieter, gewoon het even alleen zijn en weg zijn van "alles" kon wel even deugd doen... Maar we dachten veel aan je, we zagen massa's konijntjes (want de camping zat er vol van), we zagen super veel vlinders, je foto op de tafel, de kaarsjes die 's avonds branden, de bliksem in de hemel, de zonnestralen,... alles gewoonweg! Maar ik heb je ook gemist! Morgen kom ik na het werk naar je toe, natuurlijk moet ik morgen weeral werken. Zo is de vakantie voor mij al meteen gedaan! Ik ben blij dat de blog goed bleef draaien en dat jij zorgde voor het mooie weer! Zoals eerder vermeld op de blog dacht ik bij de tour ook vaak aan jou, ook omdat ze onder andere over het kinderkankerfonds aan het praten waren... en ook het weer, daar dachten we ook veel over na! Soetkin, je bent me er eentje hoor! Kzie u heel graag en heb beseft op vakantie dat ik er totaal nog niet over ben, soms hé ben ik een beetje in de carnavalstemming want ik draag meestal een masker en dan heb ik het meestal zelf door dat ik even mijn masker moet afdoen... nu ik ga mij even wassen en dan eten en ik zie wel of ik nog mijn hele verhaal kan vertellen op de blog, is dat oké voor jou? Ik wil zeker je tante en peter nog eens bedanken voor de hulp in verband met de blog! En een hele late verjaardagsknuffel voor papa Fries!

Tot vanavond misschien nog!
Hele dikke kus!
Je Vriendin Stéfanietje

zaterdag 2 augustus 2008

vrijdag 1 augustus 2008