Soetkin* & Willem*

Soetkin* & Willem*

vrijdag 31 oktober 2008

31 oktober 2008

Dag lieve meid,

Sorry dat ik je de laatste weken wat verwaarloos, maar het zijn drukke weken geweest. Nu heb ik 1week les en dan examen dus het wordt nog drukker en hectischer! Pffff... Dus mijn excuses maar ik kwam toch iedere dag een kijkje nemen hoor, je vergeten doe ik zeker niet! Hoe gaat het met jou? Hier cva, de ene dag wat beter dan de andere hé! Kdenk dat het bij velen zo is. En ik heb zo'n zin om eens lekker opt gemak in de zetel te zitten bij pieter en mijn gezin, maar iedere avond moet ik wel ergens naartoe! Pfff...das lastig! Heb hier al 295tekeningen liggen, goed hé? Kdenk zo stillaan dat we de 37km niet zullen halen maar de 5km zeker wel! Nu zitten ze aan ongeveer 3km. Blijf je voor ons duimen? Hoe gaat het daar boven met de anderen? Klikt het wat met iedereen? Ik ben vandaag naar het UZ geweest in gent, alweer de confrontatie 3k6 kon ik vandaag niet aan! Heb roosjes gaan kopen voor morgen, we moeten een aantal bezoekjes brengen waaronder jij ook, dus jij verdient een roosje. Ik zal dus morgen komen en kzal je het een en ander vertellen daar oké? Je zal wellicht veel mensen zien dus bereid je maar voor, ga maar vroeg slapen zodat je fris bent. Het zal raar zijn...de eerste 1november naar jouw plekje komen! Nu ja kzal je laten want kben moe! Goed?





Slaapwel lieve meid!
Khou met heel mijn hart van je!
Kmis je super hard!

Nachtzoentje,
Je Vriendinneke Stéfanieke

dinsdag 28 oktober 2008

28 oktober 2008

Lieve Soetkin,

Hoe gaat het me je? Hier baja een beetje met de keer hé. Maar mijn vriendin en ik hadden vandaag plots een fantastisch idee. We willen een wereldrecord verbreken of een fantastisch goed benefiet organiseren. Het geld dat we inzamelen willen we schenken aan het kinder kanker fonds. We zouden ieder jaar een benefiet willen organiseren en ieder jaar schenken we het ingezamelde bedrag aan een ander fonds. Nu zijn we op zoek achter fantastische ideetjes om een benefiet te organiseren. Soetkin, dit doen we voor u! Mijn vriendin die helpt is in januari haar mama verloren aan kanker. En nu hebben we heel veel aan elkaar. Vandaar dat we willen het geld schenken aan het kinder kanker fonds (Kinder : omdat het ook voor jou is en kanker omdat haar mama kanker had)... Nu de mensen die ideetjes hebben en die willen helpen zijn fantastisch welkom! We zullen er graken Soetkin en dat voor u! Wat voel ik me goed als ik me met zo'n dingen kan bezig houden. Nuja we zien wel! Ideetjes zijn dus welkom! Verder met mij... zoals je papa zegt met ups en downs hé! We hebben het er nog altijd moeilijk mee dat we nu voor EEUWIG afscheid moeten nemen, het is zo raar. Nu kzal nog een beetje tv kijken want ben al de hele dag aan het blokken. Blokvakantie voor mij hé want na de vakantie 1week les en dan examen! Ga je dan voor mij duimen? Nuja kzal u laten hé! Ik ben zaterdag naar je plekje gekomen en heb je veel verteld hé... Allé dikke kus!

Ps: Mensen die nog tekeningen liggen hebben begin ze maar op te sturen. Kheb er al heel wat liggen maar kwil ze dan opsturen en weten hoeveel ik er precies heb!

Slaapzacht!
Kmis je!
Dikke kus
Je Vriendinneke Stéfanieke

maandag 27 oktober 2008

27 oktober 2008

Lieve Soetkin*

Woorden schieten mij vandaag te zeggen hoe ik me voel. Vandaar mij afbeelding met een gedicht over hoe ik me voel!


Khou van jou!
Slaapwel!
Dikke kus en knuffel!
Kmis u heel erg!
Je Vriendinneke Stéfanieke

woensdag 22 oktober 2008

22 oktober 2008

Dag lieve meid!

Hier ben ik weer. Het is weeral een poosje geleden hé! Maar zoals je weet heb ik nog altijd stage en is het hier heel druk. Geen tijd om te denken, te piekeren, stil te staan bij alles! Gewoon opstaan om 5.30u, werken, werken, werken, naar huis gaan, eten, werken aan stage opdracht, slapen. Pfff zo ziet mijn week eruit! Maar morgen zal het beter zijn. Morgen moet ik mijn opdrachten indienen. Dus deze middag stressie dag hé! Alles moet af zijn, alles afdrukken,... Ik ben nogal perfectionistisch dus alles moet in orde zijn. Morgenochtend komt mijn begeleidster nog eens met mij werken (voor punten) en dan bespreking en dan vrijdag heb ik mijn evaluatie van de dienst en van mijn leerkracht! Pfff kzal weer 2dagen slecht slapen... haha je kent me hé als ik zenuwachtig ben dan ben ik niet te doen! Dus morgen zal ik na de stage even naar jouw plekje komen om vanalles te vertellen, dan vrijdag kan ik even genieten van Pieter en dan dit weekend moet ik weer om 6.00u op want ik moet werken in het rusthuis. Zaterdag en zondag! Hoohooo druk druk hé! Maar ben een sterke meid (net zoals jou) dus we komen er wel door hé! Nu kijk kheb nog een afbeelding gekregen van Annie dus kzal die ook hier op plaatsen zodat je kan genieten van onze foto!



Heb ik je al vertelt dat mijn zus vertrokken is naar Egypte. Ze is met school naar Egypte om daar les te geven (ze zit nu in het derde jaar kleuteronderwijs --> http://www.jufkimberly.blogspot.com/ ) en ze zullen ook veel bezoeken enzo. Ze is weg voor 10 dagen en liet gisteren weten dat ze goed is aangekomen. Wil je ervoor zorgen dat er niets gebeurt met mijn zus? Want ze is alles voor mij! Ze heeft trouwens het armbandje aan dat jij mij gaf voor geluk! Ze zei dat ze er goed voor zal zorgen! Dus er is een stukje van jou naar Egypte! Tof hé!? Nu ja kijk, kzal u laten want kga alles gaan afdrukken zodat ik vanavond voor de eerste keer deze week eens nog even in de zetel kan zitten. Want ben al bezig van 13u!

Slaapzacht meisje!
Tot later!
Dikke zoen en ga je duimen morgen?

Khou van jou! Kmis je!
Je Vriendinneke Stéfanieke

zaterdag 18 oktober 2008

18 oktober 2008

Dag lieve soetkin!
Heb het moeilijk, net zoals je papa en zoveel familieleden! Pfff... :'(

Dikke zoen,
Je vriendinneke Stéfanieke

vrijdag 17 oktober 2008

17 oktober 2008

Dag lieve meid!

Vandaag weer een hele zware stagedag gehad (1 overlijden) + mijn stagebegeleidster op bezoek. Zoals je mij kent, weer lekker stressie en onzeker! Maar het viel nog mee. Nog 1week stage, dan vakantie allé blokvakantie voor mij en dan 1week les en dan examen! Pfff zie het niet zitten! Heb nog massa's veel werk aan mijn stagewerken! Maar omdat ik zodanig "TEN" ben zet ik gewoon deze afbeelding als tekst. Je weet wel wat ik ermee bedoel hé? Voila Soetje, kvoel me net zoals je papa... moe, vermoeid, uitgeput,... luciferkes onder de ogen die af en toe een verweken in een traan! Het is toch raar hé!

Maar kijk kga je laten! Geniet van de foto!!!



Dikke zoen, dikke knuffel!
Je Vriendinneke Stéfanieke

woensdag 15 oktober 2008

15 oktober 2008

Dag lieve meid,

Hopelijk maak ik je niet wakker want het is nog maar 6.38u. Ik ben zoals altijd vroeg uit de veren om binnen 5 minuten op stage te vertrekken. Om 5.30u gaat mijn wekker en dan haasten om klaar te graken. Nu had ik nog eventjes 5 minuten over en ik dacht ik mail vlug nog eens naar mijn Soetkinneke want het is al een eindje geleden en straks denkt ze dat ik niet meer aan haar denk! Ik kijk dus nog elke dag op de blog hoor, maar zoals ik al eerder zij heb ik helemaal geen tijd meer om dan nog te mailen. Ik moe morgen de helft van mijn stageopdrachten indienen dus zal ik misschien al wat meer tijd hebben. Hoe gaat het met jou? Heb je de dieven verjaagd? Tis schandalig hé dat ze dat durven doen, als ik ooit iemand in mijn handen krijg... ze zullen er niet goed van zijn! Dankje Fries voor de tientallen tekeningen. Ik krijg er ook nog elke dag binnen! Soetkin, die langste tekening komt eraan! We werken eraan voor jou! Maar kijk kga je laten, want moet door!

Salukes, tot later!
Dikke zoen,
Je Vriendinneke Stéfanieke

zondag 12 oktober 2008

12 oktober 2008

Dag lieve meid,

Hier ben ik nog eens na lange tijd... Maar met een heel verhaal. Gooo heb een drukke week achter de rug. Eerste stageweek achter de rug. Ik amuseer me wel hoor, maar het is wel lastig. Heb al heel veel bijgeleerd: redon's uithalen uit het hoofd, draadjes uithalen, parameters opmeten, spuitjes geven... veel werk dus aan de winkel. Heb ook af en toe tot 19.30u dus tegen dat ik dan thuis ben heb ik niet veel tijd om nog te komen bloggen. Lees wel nog altijd iedere dag de mails. Zaterdag ben ik zoals Tante Isa zei bij jouw plekje geweest. 2x zelfs. 1x voor ik naar het koor ging en 1x nadat ik van het koor kwam. Het is inderdaad emens dom dat mensen zoiets doen! Ik kan dat niet verstaan waarom ze dat doet en wat ze daar nu zo "tof" aan vinden. Ik vind het allesinds enorm belachelijk! Vandaar dat ik jou verjaardagscadeau nog niet ben komen plaatsen, vrees dat ze het ook snel zullen meenemen dus zal ik het eerst naar jou thuis dragen, goed? Kben wel al komen vertellen wat het was hé :) Kon het niet laten! Seg bedankt voor het mooie weer dit weekend, het doet zo'n deugd. Na een hele week binnen zitten in het ziekenhuis om te werken kan ik eindelijk eens buiten genieten van het weer. En wat een weer...prachtig! Alvast bedankt! Wil dat zeggen dat jij u daar amuseerd? Dat je daar gelukkig bent? Ik hoop het want als jij je niet goed voelt, voel ik mij ook niet goed! Soetje... kmis je! Hoe meer ik zie op stage: pijnpompen,... hoe meer ik aan jou denk, hoe meer ik met je bezig ben en hoe meer ik loop te piekeren... Gooo het is toch allemaal zo raar! Het is gelijk wat ik doe, maar als ik een ziekenhuis binnen loop krijg ik kippenvlees, voel me daar niet op mijn gemak! Maar ik zal wel alles op alles zetten om goeie punten te hebben. Ik doe het voor jou, onthou het hé! Ik had je beloofd om u later te verzorgen als verpleegkundige dus ik wil dat dan ook doen, jammer dat ik wel niet meer voor jou zal kunnen zorgen! Maar de gedachte blijft Soetkin echt waar! Morgen geen stage, we gaan naar Körperveld, het zal waarschijnlijk wel interessant zijn! Maar ik ben zojuist naast mijn bureaustoel gaan zitten en op mijn heup gevallen (je weet hoe zwak mijn heup is hé) en heb verschrikkelijke pijn! Hopelijk hou ik het uit morgen om de hele dag rond te stappen, maar we klagen niet hé want jij deed dat ook nooit! Vanaf dinsdag dan wel weer stage. En heb woensdag of donderdag tussentijdse evaluatie (hopelijk is het een beetje goed), we zullen duimen hé! Maar kijk, pieter zit te wachten in de zetel, en ik blijf maar typen en typen dus kzal ophouden en dan morgen na mijn bezoekje terugmailen. Of wie weet mail ik vanavond nog wel eens! Goed? Maar tegen dat je alles hebt gelezen... je zal wel weer je bezighouden hebben hé! Maar allé, ben door! Kzie je graag meisje, je blijft voor altijd in mijn hart!

Een hele dikke smak!
Je Vriendinneke Stéfanieke

dinsdag 7 oktober 2008

7 oktober 2008

Dag lieve Soetkin,

Hier ben ik weer, na een heel vermoeiende dag. Vandaag was het mijn eerste stage dag op neurochirurgie... Het lijkt mij een hele toffe afdeling (na 1dag kun je het natuurlijk niet allemaal weten hé) maar wel een zware. Vandaag ben ik flauwgevallen (nee niet door een wonde te zien, maar waarschijnlijk door de stress en de warmte)... daar ging mijn eerste indruk! Maar ik probeerde deze middag om mijn schade van de voormiddag wat op te krikken! Hopelijk denken de verpleegsters nu niet meteen het slechtste van mij, want ik doe echt mijn best! Maar morgen een nieuwe dag, een nieuw begin! Hoe gaat het met jou? Wat heb jij zoal gedaan vandaag? Nog nagenoten van gisteren, of liever eens lekker lang uitgeslapen? Ik mis je toch wel ze Soetkin, had het op de terugweg heel moeilijk, ben bij je gestopt! Wou dat je me op dat moment kon vastpakken en troosten! Soetkin toch?! Nuja eigenlijk weet ik zoveel niet te vertellen, want ik ben al gestopt bij jouw plekje hé!En heb je daar heel veel verteld! Nu kga dan nog eventjes met Pieter bellen en dan ga ik slapen want ik ben kapot! Moet morgen vroeg uit de veren want moet om 8u beginnen en ben met de fiets! Goed? Slaapwel lieve meid!

Dikke zoen,
Nachtknuffel,
Je Vriendinneke Stéfanieke

maandag 6 oktober 2008

6 oktober 2008

Lieve Soetkin,

happy birthday to you,
happy birthday to you,

happy birthday dear soetkin,
happy birthday to you!!!


Soetkin ik moest zeggen van mijn kleine broertje:(hij is 3jaar en weet alles over jou, hij is mijn vaste schouder waar ik heel veel over jou tegen vertel!)

happy birthday to you,
in de wei staat een koe,
en die koe zegt I LOVE YOU,
happy birthday to you!!!


Een dikke proficiat met je 18de verjaardag! Het is een rare dag voor ons en waarschijnlijk ook voor jou! Vier het daar maar goed daarboven en schenk je ons misschien een zonnestraaltje toe? Ik kom vandaag naar je plekje maar het cadeautje komt er nog niet op te staan. Het komt als alles daar helemaal tip top in orde is goed? Want het is nogal iets speciaal! We missen je Soetkin! Het is raar, we willen je verjaardag vieren maar je bent hier niet bij ons! We zijn bij je in je hart!

Ik schrijf vanavond verder! Een dikke proficiat!

Dikke kus,
Je Vriendinneke Stéfanieke

zondag 5 oktober 2008

05 oktober 2008

Dag lieve Soetkin,

Hoe gaat het met je? Heb je het niet te koud daar? Nogal wa sjans da jou mama je lekker dicht ingedummeld heeft in uw dekentje. Vandaag was het weer een mindere dag, het was je herdenkingsmis en ook een viering voor je 18de verjaardag morgen. Er werden hele mooie teksten voorgelezen, mooie liedjes gezongen,... het was er weer prachtig! Jammer dat je dit allemaal niet meer kon meemaken. Na de viering mochten we met het koor mee om frietjes te gaan eten en een ijsje, twas zeer lekker! Dank je wel hoor! Maar ik zal je nu mijn tekstje typen dat ik heb voorgelezen. Ik zal in de loop van de week iedere dag een tekst uit het boekje typen, zodat je ook de teksten van je nichtjes, neef en vriendinnen kan meelezen, goed? Zo hier gaan we dan.

Dag lieve Soetkin,
Vandaag 5 oktober zitten we weer samen met vele familieleden, vrienden en kennissen die heel veel om je geven. We zijn hier om nog eens samen aan je te denken, om je te danken en ook omdat we samen sterk staan. Vandaag wil ik net zoals op 7juni een tekst voorlezen die ik zelf schreef:

Soetkin*, 124dagen geleden stond de klok even voor me stil. Niet alleen voor mij, maar ook voor vele anderen. Ik had me helemaal niet voorbereid, ook al had je het mij al proberen duidelijk te maken. Maar op zoiets ben je nooit voorbereid. Zoals je weet ben ik niet zo goed in subtiel gedoe. Maar, nu zijn we 124dagen verder...wat nu? We zitten nog met zoveel vragen, vragen van toen je ons nog maar pas had verlaten. Ik zie het nog vor me, alsof het gisteren was. Ik wil je gewoon nog eens danken, danken voor wat je vroeger hebt gedaan. Je gaf je gezin, familie en vrienden heel veel liefde, je bracht altijd iedereen aan het lachen ook als jij het even moeilijk had, je was niet alleen een luisterend ook voor mij en velen maar echt nog zoveel meer. Soms heb ik het gevoel dat ik mijn rechterhand mis. Soms ben ik zo lomp dat ik denk, was Soetkin* nu maar hier dan zou het beter gaan. Maar weet je nog wat je vroeger altijd tegen me zei als ik het even moeilijk had? Pieter is een pracht van een jongen, ééntje uit de duizend en ik ben zeker dat jullie nog veel aan elkaar zullen hebben. Wel dat is hoor. Nu gaan we samen verder met jou in onze gedachten. Maar ik wil je nog 1 iets vragen. Die vlinder in mijn tuin, die het even moeilijk had om te vliegen, die vlinder op de brug die met me mee vloog, die vlinder op kamp die er was wanneer ik huilde... Was jij dat? Zoveel onbeantwoorde vragen, zoveel dingen die we nog gingen doen,... 1 ding is wel zeker Soetkin*. Je bent en was een prachtvriendin, ééntje uit de duizend. Ik denk iedere dag aan je en ga je nooit vergeten ! Nog een dikke proficiat voor morgen! Vier het daar maar goed samen met tante Nele, opa Michiel en jeroom, jouw vriendjes van 3k6 en nog vele anderen! Zorg daar goed voor elkaar! Zorg je ook een beetje voor ons?

Dag lieve meid,
tot later!

Dikke zoen,
Je Vriendinneke Stéfanieke




Soetje, het liedje dat ik voor je geschreven heb probeer ik nog eens op video te zetten en dan plaats ik het ook op de blog. Goed? Maar je zal nog heel veel moeten lezen, zeker morgen dus ik ga je nog even sparen! Soetje, vergeet niet dat ik enorm veel van je hou! Vergeet dat aub niet! Trouwens uw cadeautje zal ik binnen brengen bij je mama en papa en zal dan als jouw plekje helemaal in orde is samen met je mama en papa komen brengen goed? Want nu zal er toch weer zoveel opstaan en dan kunnen we het vastplakken als het mag want het is nogal MOOI (vind ik toch :-) ) maar het is dus voor jou nog even en verrassing. Ik kom je nog wel vertellen wat het is! Goed? Allé kzal nu mijn album een beetje plakken, het is trouwens mijn album met foto's van jou! Dus je bent nog niet van mij verlost!

Dikke zoen!
Je Vriendinneke Stéfanieke


Ps: Wil trouwens iedereen van je familie bedanken voor de mooie viering en het lekkere eten, dank ook zeer hard je mama en papa dat ik mocht mijn tekst lezen en mijn verrassing mocht brengen!!!Tot later!

vrijdag 3 oktober 2008

3 oktober 2008

Dag lieve Soetkin,

Na gisteren 3pogingen te doen om iets op de blog te schrijven had ik het opgegeven. Mijn internet boven is soms nogal flauw en telkens als ik het wou publiceren ging het helemaal weg en dan mocht ik het opnieuw gaan typen. Khad een redelijk lang tekstje getypt, heb dat 3x gedaan en dan ging het nog niet! Heb dan mijn computer afgesloten want was het beu! Dus normaal had je gisteren een berichtje! Mijn excuses dus! Wat ik gisteren allemaal zei was dat ik deze week echt nog geen tijd gehad heb om een berichtje te typen, ik kijk elke dag op de blog meerdere keren maar ik had vandaag 4examen dus heb deze week veel geblokt! Vorige week ook een examen gehad, uitslag gisteren gekregen: 87.5%. Deze week veel gebeurd! Maar wat ik aan het vertellen was gisteren... dat ik vorige week vrijdag naar je toegekomen ben en dat ik met mijn mp3 ons lievelingsliedje had opgelegd. Khad mijn ene oortje op jou gelegd en het andere in mijn oor. Kvroeg of je het mooi vond? Maar ik was niet alleen bij je... er kwamen nog twee dames toe en dan ben ik na ons liedje maar doorgegaan. Twas een blitsbezoek maar met een emotionele waarde hé!!! Heb de hele terugrit dan zitten huilen, weet niet hoe het kwam. Maar kzag net alle flitsen van vroeger door mijn hoofd. Kzag je plots weer lachen op je blok als we moesten optreden, kzag ons nog staan op de hoek van de straat na het koor tot je mama je kwam ophalen, kzag je nog toekomen met je glinsterschoentjes aan en je deed niets liever dan al die glinsters aan mijn broek te vegen,... op dat moment zat ik te lachen op mijn fiets, maar een beetje verder zag ik het bezoek in gent voor mij, hoorde ik opnieuw je stem aan de telefoon iedere woensdag toen je in gent lag en soms ook de zondag, kzag je liggen op 5 en 6 juni, kzag ons benefietoptreden en het telefoontje dat oma aan het doen was zodat jij kon meeluisteren,... en toen herinnerde ik me plots je smsje na het telefoontje op het optreden: "Stéétje, je bent een meisje uit de duizend, een vriendin met een gouden hart! Bedankt voor alles wat je voor me doet! Eens in mijn hart blijf je voor eeuwig zitten! Kzie je graag meid, 1000den kusjes, Soetje" Het staat nog altijd op mijn gsm (allé op mijn simkaart maar op mijn nieuwe gsm kan ik het niet openen en dan vraag ik af en toe de gsm van mijn zus)... Als ik dat lees dan hoop ik dat ik je in die tijd dat ik je kende gelukkig heb gemaakt! Dat zijn allemaal vragen waar ik je nooit heb kunnen stellen, waar ik dan niet bij stil stond maar waar ik nu wel bij stilsta! Ik hoop dat je zondag blij bent met wat er allemaal zal gebeuren tijdens de mis! Tzal weer "prachtig" worden! Maar ik zie je morgen op JOUW plekje hé? Louise zal straks ook bloggen want ze belde me daarjuist! Goed? Je zal dus weer veel mogen lezen! Hih... nog een fijn weekend Soetje en tot morgen op JOUW plekje en zondag op de mis! Dada...

Dikke zoen,
Nachtkusje!


Je Vriendinneke Stéfanieke