Soetkin* & Willem*

Soetkin* & Willem*

donderdag 25 maart 2010

25 maart 2010

Dag lieve Soetkin,

Cva met jou? Met mij cva, druk hé! Seg wat hoorde ik vandaag? Dat vava naar het rusthuis komt waar ik werk? En dan nog wel op mijn verdiep zeker?! Kzal dus je familie veel zien! Kzal goed voor hem zorgen, vind je dat oké? Zeg het maar tegen moemoe, zodat ze op haar gemak zal zijn! Kzal er zijn, als hij mij nodig heeft!

Tis weeral een hele poos geleden héé, maar tis hier ook zo ontzettend druk. Nog steeds op huizenjacht, rugpijn, nacht werken - dag werken, verbouwingen op het werk, overlijdenen (gastje van op kamp, bewoners in het rvt,...) niet fijn dus die dingen, maar heel druk dus. Vandaar dat het soms wat lang duurt maar je weet dat ik je niet vergeet hé. Vandaag was ik nog over jou bezig. Ik vroeg aan mijn hoofdverpleegkundige of er al nieuwe bewoners waren voor in de twee lege kamers en ze zei ja de vader van adelheid kzeg moh! Ik ken hem... Kzeg da is de pepe van mijn vriendin die vorig jaar overleden is, en ze zei Soetkin? Dat meise van 18jaar. Kzeg ja! En ze zei dat ze over u verteld hadden. Zo praten we een beetje over u en ik beloofde dat ik goed voor vava zou zorgen!

Tzal wel een aanpassing zijn voor hem, maar we zullen hem goed opvangen. We blijven nu ook duimen voor Willem en de anderen hé! Dat alles terug in orde mag komen! Nu soetje, kga u laten want ik ben dood op, morgen were nen laten en dan weekend werken pfff...en mijn rug zal het zo stillekes aan begeven denk ik :-) dus kzal vlug wat gaan liggen.

Kzie je graag Soetje!
Je bent ng steeds mijn Vriendin met een Hoofdletter!

Dikke zoen,
Je Vriendinneke Nieke